Onze agenda

De komende activiteiten uit onze agenda waar en wanneer je ons kunt vinden:

Handwerkbeurs Houten
De #Handwerkbeurs in Expo Houten is de vervanger van de Handwerkbeurs in Zwolle. De IJsselhallen in Zwolle zijn vanaf janauri 2024 gesloten.
De beurs in Expo Houten is van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2024. Je vindt ons in stand 54.

Op de website van de handwerkbeurs staat alle informatie voor bezoekers. De Expo ligt op zo'n 20 á 25 minuten lopen vanaf station Houten (trein en bus). Daarom worden er pendelbussen ingezet. Bezoekers kunnen de beurs bereiken d.m.v. pendelbussen die zullen rijden tussen Station Houten en de Handwerkbeurs. De bussen rijden tussen 09.30 uur (eerste vertrek van twee bussen vanaf station Houten) tot 17.00 uur (laatste vertrek vanaf de Expo). Er rijden twee bussen heen en weer.
De pendelbus kost € 3,50. Bezoekers kunnen een toegangsticket inclusief een buspendel bestellen in de voorverkoop. Kinderen tot 16 jaar gaan gratis met de bus.
Wanneer bezoekers geen kaartje in de voorverkoop hebben gekocht, dan kunnen ze uiteraard toch met de bus mee! Ze kunnen dan € 3,50 betalen bij de buschauffeur, alleen pinnen (geen contant)! Dit is inclusief de retourrit vanaf de beurs naar het station.

Crea-weekend Hardenberg
De voorjaarseditie van het Crea-weekend in de Evenementenhal in Hardenberg is van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart 2024. Je vindt ons in stand 253.

Meer informatie over deze dagen vind je hier.


Patchwork & Quiltdagen
Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april 2024 in De Broodfabriek in Rijswijk.
Meer informatie over deze dagen vind je hier.


Textilicious
Voorheen het TextielPlusFestival in Den Bosch/Drunen.
Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2024 in De Brabanthallen in Den Bosch.
We hopen je tijdens deze activiteiten te ontmoeten!

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief en blijf zo altijd als eerste op de hoogte van onze actualiteit en krijg zo tips, ideeën en inspiratie.